Måndag.

Ja, vi kan ju inte säga att vi har blivit bättre på att uppdatera.. även fast vi har det.
Onödigt att slösa bort tiden med att sitta vid datorn, även fast vi gör det också. Jaja.

Jag kan ju iallafall uppdatera er lite om att jag har vart på olika fina tillställningar de senaste veckorna. Jag var tex. på en snabbtripp till Kolsva och hälsade på familjen. Varit på nya klubbar. Träffat nya vänner och börjat fundera på om jag ska börja träna gympa för att bli piggare och gladare nu när hösten kommer. Har ju även börjat skapa lite konst igen..







Om ni tycker att det är trist på internet och vill ha lite mer koll på vad som händer hos oss och våra kompisar så kan ni ju kolla några av deras bloggar:

Alex: http://djungeltrumman.se/blogg/portraitpainter

Ida & Emma: http://www.fashionnerds.se/

Emma: http://www.vonpite.blogspot.com/

Elin: http://candycanechildren.blogg.se/

Cajsa: http://cajsawessberg.blogspot.com/

Amanda: http://moderniteter.devote.se/

Jenny: http://olfa.blogg.se/

/ Fanny

v.38

Den här helgen har varit... ja rolig, bra, dålig.
I fredags skulle vi se håkan hellström på liseberg men gav upp när han spelat 45 min och vi hade en timme kvar i kön. Så vi drog ihop lite folk och hade fest hemma hos oss innan vi begav oss av mot underjorden. 

Igår morse vägrade min mobil starta och jag fick panik utan telefon så jag sprang och köpte en ny.
Säljaren skrattade åt mig när jag pekade på en mobil och sa att jag ville ha den för att den var fin. Rosa såklart och en sony ericsson den här gången tack och lov.
Men jag frågade efteråt om den var bra och det var den. Haha.


Igår var jag på födelsedagsfest och hade grymt kul.










XOXO
MAYER




Dagens låt



Taco - Puttin on the Ritz

PS.

Fanny har smygätit skorpor. DS.

PLOPP

Som en del vet(och märkt) har jag upptäckt en så himla bra grej på stadsbibliotekets hemsida. Man kan låna ljudböcker och lyssna på direkt i datorn. Smidigt och bra som tusan. Men problemet är att jag blivit helt besatt av det och jag kommer på mig själv med att längta hem för att ligga i soffan och lyssna. Det finns nu ett enda sätt för Fanny att få kontakt med mig och det är ifall jag har facebooksidan uppe samtidigt så att hon kan chatta med mig för då hör jag ju ploppljudet i öronen. Måste försöka slita mig men nu är det ju snart sovdags så då är det okej.

Har förresten varit ledig idag. Jag jobbar bara fyra dagar den här veckan och det känns otroligt lyxigt.
Har hunnit äta buffé på solrosen, handlat en rymdkavaj och pimpat min skinnjacka med nitar och andra grejer.
Till och med mat har jag lagat!

Nu ska jag ta fram mina zoomögon och spana lite.

XOXO
MAYER


Mingel

Det var fina tillställningar vi var på igår och trycker man runt lite på internet kan man hitta den här bilden från gårdagen.
Idag ska jag mest bara ta det lugnt, rita (jag har hittat en ny stil och det är kul och beroendeframkallande) och lyssna på fin musik.
Ikväll blir det film och godis med några vänner. Nu har jag faktiskt en fundering på om jag ska söka ett nytt jobb också. Ska nog kolla runt lite.



/ Fanny

TORSDAG

Idag har vi båda varit lediga. Vi har ätit sopplunch för 25 kr, hängt runt på stan och jag köpte lite nya grejer. En blus och ett par svarta byxor. Så ikväll är jag lite kvinnlig sådär men med lite dolda budskap.
Vi ska iväg om en stund till topshop/beyond retro's fest och lite senare mingla vidare till weekdays fest som crazy nog är samma kväll. Sen vet vi inte var kvällen slutar men antagligen på svanen.
Nu ska vi äta upp Tor och sen gitta. PUSS

/ Carolina


Dagens outfit

Jag tänkte försöka mig på en outfitbild. Det har varit lite dåligt med det måste jag medge.



Morgonrock/klänning: Kappahl (lånad av Fanny)
Diadem: Lindex (för 3 år sen)
Glasögon: Loppis
Skor: Dr Martens

Som ni kanske vet tycker jag det blir allra bäst när man blandar stilar.
Bara att inspireras och ta efter!
Nu ska jag äta upp min gröt.

/ Carolina


McD vs. Chanel

Hösten är här. Man kände knappt när den kom. Helt plötsligt var den bara här och kängorna åkte på. Snart åker väl halsduken och pälsjackan fram också. På tal om pälsad så var jag nästan det i helgen på jobbet. Eller jag var iallafall målad som en katt. Det var familjedag på Mc Donalds och vi i kassan blev svettiga, stressade katter. En ganska löjlig syn. En kinesisk turist skrattade åt mig och jag gav honom en ballong.

Fick också lära mig skillnaden mellan coca-cola light och coca-cola zero. Det är mindre koffein i zero och det är mer koffein i light än vad det är i vanlig cola. Om ni undrar.


Igår var jag och Carolina på Coco Chanel utställningen på Röhsska. Väldigt fina kläder men en väldigt liten utställning på ca. 10 Chaneldressar och lite fakta. Ett plus var iallafall att vi lyckades smita med en guidad tur för en konstförening med massa tanter i 60+ och vi blev genast en i gänget. Efter den utställningen bestämde jag mig att när jag blir pensionär ska jag bo i Paris och leva i Chaneldräckter och röka cigaretter i cigarettförlängare och sitta på fina caféer.
Men först ska jag leva lite.. ikväll ska jag till Parken och dansa till Portrait Painters, ja ni vet Alex.

Ha det fint.

/ Fanny


Ps. Ni ska inte klaga på dålig uppdatering när ni själva är dåliga på att kommentera. Kommentarer gör att vi känner oss mer motiverade att skriva.

BBB

Det har varit en fin och ledig helg men fylld av massa skoj. Njutit av varenda sekund för att orka med den kommande veckan. Vi har sett våra vänner i Bye Bye Bicycle uppträda, dansat på båtar, träffat nya vänner och varit på synthklubb mm. I söndags detoxade vi oss med mängder av godis, cola och pasta och hade filmkväll som sedan slutade med att alla somnade på golvet till http://www.youtube.com/watch?v=BLDvpwruYEg


http://www.myspace.com/byebyebicycle




Bilder är lånade från Demet Alsancak.

RSS 2.0