Uppe med tuppen.

Förstår inte riktigt varför jag gick upp klockan sju? Har ingen anledning till det.
1.Jag sov dåligt inatt 2.Jag börjar inte jobbet förrän 11.30 3.Jag är redan hungrig på lunch. 4.Jag är trött.
En fullproppad jobbvecka börjar idag. Jobb varje dag hela veckan ut. Nästa helg blir det andra bullar (hoppas jag) då fyller jag 20!



Klockan är åtta, gröten är slut och jag ska smygäta på lunchen.

/ Fanny

TICK TACK

Idag är det höst på riktigt för man ställer ju om klockan. Skönt tycker jag som börjar jobba kl ett och det blir ju som två!
Upptäckte att jag hade en beundrare på jobbet igår.
När jag satt i kassan var det en 70-årig gubbe som gav mig en lapp när han hade betalat. Jag trodde det var skräp, men när jag tittade på den stod det: " Ring eller sms:a mig gärna. 070-84754... / STIG.
USCH! vad äckligt.
Gubben är dessutom stamkund och handlar hos oss ofta. Ser inte fram emot nästa besök. Så tragisk. Haha.

Förresten! Jag ska få glasögon. Beställde i torsdags så dom kommer nästa vecka. Köpte två par när jag ändå var i farten.
Ska bli lite spännande faktiskt och grymt skönt att kunna se något för en gångs skull. Missar alltid allt och känner mig helt efterbliven.

Nu ska jag leka med skelettet.

XOXO
MAYER

Myskväll?

Jaha.. vi stannade hemma idag för att ha myskväll. Grönsakerna och dippen tog slut redan innan filmen började och Carolina somnade efter en halvtimme. Hon får väl skylla på att hon har jobbat idag. Nu ligger hon här i soffan och snarkar och sparkar mig då och då.
Vi har det Så mysigt!

/ Fanny

Så här fina var vi på förfest igår..









Torsdag.

En jobbvecka börjar avrundas, det är löning och min tur att vara ledig i helgen. Smygstartar idag med att kolla på Alex som uppträder på Svanen och imorgon är det Bubbel Trubbel. Jag har vart dålig på att gå ut på sista tiden men det är ju både bra för kroppen och plånboken. Ikväll blir det bara en cola i handen men det är fint det med!
Smygreklam för Alex:
Kolla!



/ Fanny

Arg.

Förstår inte.. vem stjäl tvätt från tvättstugan?
Nu får vi samsas om EN handuk. Ikväll ska vi fila på ett argt brev som vi ska sätta upp i entrén.


Måndag.

I onsdags blev vi våldgästade av tre fina köpingsflickor som hade varit på semester i Ullared och fyndat rejält. (de lämnade lite ost till oss, tack) Ida stannade kvar över helgen och vi gick på konstutställningar och kände oss väldigt kulturella. Fredagkväll blev vi bjuna på middag hemma hos Elin. Det blev också utgång men för mig avslutades kvällen med filmen Control, duktig som jag var eftersom jag skulle jobba dagen efter.
Imorgon ska jag och Carolina ha städ- och tvättdag, finmiddag och bakning.



Puss Fanny!

Vi är två små rara siameser

Känns så onödigt att uppdatera bara för sakens skull.. man måste ju ha något vettigt att berätta. Och så intressanta är vi nog inte. Fast vi vet att våra föräldrar vill helst veta exakt allt. Så nu blir det lite uppdatering för att lugna ner dem lite.

Göteborg börjar färgas om till rött, gult och orange och människorna gömms i pälsar och dun. Avocadon är billig och soppa är det bästa man kan äta just nu. Uteserveringarna försvinner och hemmafester börja komma.
Igår var vi på en. Hemma hos några nya vänner som hade en så kallad "kattfest". Deras katter fyllde ett år, men egentligen var det nog bara en anlening till att ha en fest med tema. Självklart hade alla kattöron eller svans. Vi var siamesiska katter..


Idag ska jag vara en fin sambo och laga mat åt Carolina tills hon kommer hem. Färsk gnocchi i tomatsås och campinjoner. Precis vad vi älskar.
Igår fick vi Bloody Mary med makaroner, det är ju nästan samma sak.

/ Fanny

RSS 2.0