Tonårsliv

Jag fyller 20 år på tisdag så just nu har jag fullt upp med att njuta av mina allra sista dagar som tonåring genom att äta godis varje dag, dricka onödigt mycket öl och snusa för mycket snus. Sen ska jag bli vuxen!
Kanske.

Idag fick jag en mixer på posten! Det var mamma och pappa som köpt den i födelsedagspresent. Så nu har jag gjort min första egna smoothie och den är SÅ GOD. Sprang iväg och köpte frukt och bär för 100 kr.
Jag kände att mixern kom i rättan tid eftersom jag åkt på någon sjukdom. Är helt orkeslös idag och har ont i halsen som en liten pojke. Ska hälla i mig vitaminer hela kvällen.

/ Carolina


Flott

Dagarna är soliga och fina. Alla är glada och äter glass tillsammans. Jag går på stan ensam i timmar och äter nötter. Alla jobbar när jag är ledig och jag jobbar när alla är lediga. Det är inte kul. Gårdagens roligaste händelse var när jag upptäckte att en McDonaldsskjorta var till salu på Myrorna. Den var gammal och alldeles flottig av alla timmar vid fritösen.

/ Fanny

Guilty Pleasure

Igår förberedde jag mig för en lugn kväll hemma i soffan.. så får jag ett sms av Juliana. Och vipps var jag på bingo på Kontiki. Ingen av oss vann något men lika glada var vi för det. Sen blev det dans på båten.








/ Fanny

Ps. Mayer är inte död. Hon har bara fullt upp.

He stole all hearts away

Och nu var konserten över. Har inte riktigt fattat att jag har sett honom. Och tagit på honom. Och sjungt med honom. Och slagits om hans blöta skjorta. Det var fint, mäktigt, svettigt och trångt. Han sa att han var våran vän. Mer kan jag inte få ut i ord just nu. Det var grymt!


Förbandet Doll and the kicks






Svettig mobilkameralins.

/ Fanny

Morrissey



IDAG ÄR DET MORRISSEY!!
Säger bara lycka! Mer har jag inte tid att skriva.

BYE BYE LUDER

Igår hade Det nya vaga sin sista fest i deras lokal. Fast festen var egentligen utomhus högst upp på en tvåvåningsparkering. De hade tagit ut instrument så ett band spelade och en musikvideo gjordes.
Sen spelades det musik och alla dansade ända fram till morgonen.
Ni skulle varit där!








Midsommar

Glad Midsommar allihopa!
Såhär spenderade vi våran. Men ikväll ska vi bättra oss. Det blir direkt till efterfesten för min del efter jobbet.


Om det här hade vart en bild på facebook hade jag taggat: Kaffe. Snus. Vatten. Balja. Dricksglas. Laptop. Tönt. Sugrör. Tidning. Pruttlukt. Damm. Bostongurka. Möggel. Kvalster. Svett. Spinke. Slusk.

/ Fanny

Vi lever!

Faktiskt. Men vi har varken haft ork eller tid till att uppdatera bloggen. Jag har börjat jobbat mer och dagarna har vart alldeles för fina för att stanna inne och surfa. Under den senaste veckan har vi som vanligt vart ute och dansat, vart på spelning, glassat på stan, tagit långpromenader i timmar, gått på vernissage, ätit gott och.. ja, njutit av livet alltså. Låter gött as hell men vi har också slitit som djur på våra jobb.

Lite bilder från fredagskvällen:










/ Fanny



Alla dessa studenter

I ett halvår har det var konstant studentfirande längs avenyn. Baler och vilda fester. Sista månaden har göteborgs gator varit ett kaos av studentflak, ölburkar och balonger. Nu är det snart över för i år. Idag går köpingstreorna ut. Grattis till dom!


05estet var bästa klassen och varför ska Carolina alltid vara så smörig?


Fina, glada, lyckliga studenter!

/ Fanny

w00t

Det enda jag gör om dagarna är att plocka, dona och städa här hemma. Ändå lyckas allting lustigt nog försvinna. Typ ett nagellack, en borste, en tejprulle, kläder och underkläder.. men värst av allt.. mina två Morrissey-biljetter!! Börjar nästan fundera på om jag och Carolina har en riktig stalker. Har snart vänt uppochner på hela lägenheten. Gah! Jag blir galen. Hoppas jag hittar dom innan nästa måndag då han ska uppträda här i Göteborg. Annars är jag död.




/ Fanny

Oh this town

Allt är som vanligt igen. Mayer är tillbaka i Göteborg! Hel och ren och fräsh är hon.
Och partyt är igång igen! Yes!
Jag och Juliana var på myrjakt inne på Queens och drack någon öl. Regnet öste ner utanför och det var tjocka fotbollsspelare på tv. Sedan riktade vi rodret mot Styrbord Babord och tutade och körde. Dit kom även Carolina efter sin tågfärd. Jag fick hjärtklappning och småpratade med Henrik Berggren och hans kompis. Det var en viss Håkan Hellström ombord också.
Skepp å hoj!











/ Fanny

TISDAG

Jag bara latar mig. Tänker på att det här faktiskt är min enda "semester" i sommar om man nu kan kalla det semester.
Har rotat igenom mina gamla grejer och hittat en del kul. Har läst några gamla dagböcker också och vilken typisk tonåring man har varit alltså! Haha. Det kanske jag fortfarande är men inte som förut! Galet vad man oroade sig över onödiga saker. Haha. Förresten är jag bara tonåring i 22 dagar till!

Nu ska jag prata i telefon med den bästa bruden i världen. Fanny alltså, men det visste ni ju redan!
/ Carolina

UNDERBART

Åh jag ligger i min gamla, underbara, skönaste, bästa säng nu!
Mamma har haft en lektion för mig om hur jag ska ta hand om min hy på bästa sätt. Hon är proffset nummer ett när det gäller krämer, ansiktsvatten och skönhet.
Jag är däremot proffs på att tvätta bort smink med tvål och smörja in ansiktet med body lotion och det är strängt förbjudet i huset jag befinner mig nu!
Jag kommer med andra ord stråla när jag åker hem till Göteborg igen.

/ Carolina

Leka

Det var kul att träffa Samuels kompisar.


Johanna

Här kommer lite bilder från Johannas student.
Jag älskar att se den bruden såhär glad. Det smittar som bara den.
Hon är underbar.









/ Carolina

REDO

Oj vad tiden går fort när man har roligt!
Johannas studentbjudning var grym. Har aldrig ätit så mycket i mitt liv tror jag.
Vi har hängt omkring på fik och fester.
I fredags hängde jag med på studentfest och igår slutade kvällen på spy bar. Lite blandat med andra ord.
Nu är jag strax framme med tåget i Kungsör så nu måste jag packa ihop och göra mig redo för konsum.
Lägger upp lite bilder från helgen sen.

/ MAYER

Fredag

Carolina lämnade mig ensam. Även andra kompisar lämnade mig ensam i Göteborg för att åka till Uppsala eller Island. Inte okej. Som tur är bjöd några goa gubbar med mig på en tripp till Stockholm. 


Dom skulle spela på Strand. Och efter lite mat och grejer blev alla sunda, fräsha och lyckliga. Precis som mitt motto lyder.






http://www.myspace.com/portraitpainters






Slösurfning och Spotify i logen.

Alla var ganska trötta efter dagen/kvällen så vi bestämde oss för att åka hem redan på natten. Alla försökte hitta en bekväm sovställning i bussen och hade maratontittande av Lost.
Nice.

/ Fanny

Torsdag

Jag längtar för första gången i mitt liv till Kungsör. Det är ingen "stad" jag någonsin skulle vilja bo i igen och jag är så glad att jag flyttat därifrån. Jag har inte varit där sen i julas och det ska faktiskt bli kul att komma tillbaka. Men det beror nog mest på att jag ska få träffa mamma och pappa. Och att jag ska få sova i min gamla säng och till och med klappa prinsilusen.



/ Carolina

Lyxar omkring

Hej alla mina goa och glada vänner!
Nu har jag tagit ledigt ända fram tills onsdag nästa vecka! Imorgon bitti kl 05-nånting tar jag tåget till stockholm.
Johanna tar ju studenten för tusan och förutom det ska jag hänga med litenpojke dolph och gå på party och sånt.
På söndag åker jag till Kungsör och mami och papi och önskar alla mina favvorätter!! Det ska bli värt.
Jag och mamma ska gå promenader på åsen och köpa godis hos habbe såklart. Sånt som man måste göra i Kungsör.
Tar nog en sväng förbi Köping också så att jag äntligen får träffa Ida! Och Elin om hon kommit hem!

Nu vet ni vad jag ska göra. Har ju mobilt bredband med mig så det blir nog lite uppdateringar ska ni se.

/ Carolina


Gårdakvarnar och skit

Vi vet ett berg dit vi brukar gå. Det är så vackert där, nästan som en tavla. ÅH!



RSS 2.0